25 Mayıs 2015 Pazartesi

Hassasanne Etkinlik Merkezi Açıldı

Biz geçen hafta Hassasanne Etkinlik Merkezinde hem açılışı kutladık hem de waternet su sistemleri kahvaltısı ile harika saatler geçirdik.Rekor bir katılım vardıı.Hemen hemen piyasada isim yapmış tüm blogger ve benim gibi hafiften çakma blogger denebilecek herkes oradaydı :)Eksiği yok fazlası bile vardı.

     Ece'yi size anlatmama gerek yok heralde, çünkü Türkiye'nin yarısı ona hayran..Yakından tanısanız daha çok seversiniz..Dünya iyisi,başarılı,temiz kalpli,vefalı tam bir dost..Kimsenin arkasından iş çevirmez,herkesin yardımına koşar..

    Şimdi destek olma sırası bizde..Öyle harika bir etkinlik merkezi kurmuşki ağzım açık kaldı.Hem içeride çalışan uzmanlar ,hem mekan İstanbul'da ki birçok merkezi sollar..Zaten hassasannemin samimiyetini kimse geçemez..

    Size kısaca merkezi şöyle anlatabilirim.
Türkiye’nin duyusal oyun merkezi Hassas Anne Etkinlik Merkezi’nde çocukların duyusal gelişimini desteklemeye çok önem veriyor.Bu nedenle ekipmanları  genellikle duyusal bütünleme tedavisinde kullanılan ürünler. Taktik diskler, nehir taşları, ve duyusal duvar duyusal gelişim için önemli. Merkezde  duyusal oyun ve ritim atölyeleri çok keyifli geçiyor.(Not : Bu ritim atölyesi kısmını benim okuluma yakın olsaydı valla duyurmazdım hahahah.)Çocuklar aileleriyle gelip merkezi saatlik olarak da kullanabiliyorlar. Merkezde  Montessori Aile bilinçlendirme seminerleri de oluyor. Montessori Eğitmeni ve öğretmen Gamze Baltalı (instagramda @kayrambuyurken) tam zamanlı olarak merkezin kadrosunda çalışmaktadır. 

Türkiye’de terapi yapılan merkezler dışındaki ilk duyusal oda (multi-sensory room) merkezde kurulmuş.Biz Lal prensesle çok eğlendik.Duyumarket.com duyusal oda tam donanımlı dünya çapında bir duyusal oda. Duyusal Oda otizmli ve gelişim geriliği olan çocukların tedavisinde kullanılıyor ama normal gelişim gösteren çocuklar hatta büyükler için de çok faydalı. Otizmli çocuklar Salı günleri 10-17 arasında duyusal odadan  ebeveynleri gözetiminde ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Normalde bu odadnın terapi merkezlernde kullanımı oldukça pahalı. Böyle bir gün belirleyerek otizmli çocukların ailelerinin de birbirleriyle sosyalleşebilmelerini sağlamayı hedefliyorlar. Bu günlerde otizm üzerine çalışan uzmanlar bu ailelere ücretsiz seminerler verecekler. Merkezin sosyal sorumluluk projeleri artarak devam edecekmiş. Haftada bir ücretsiz seminer düzenlemeyi hedefliyorlar.

Instagram: @hassasanneetkinlikmerkezi @hassasannedukkan
İletişim: Hassas Anne Etkinlik Merkezi
                Çitlembik Mah. 9. Cad. No:13 Zekeriyaköy- Sarıyer
                02122027704  05331233833
 
 
Instagram: @waternetsu
Twitter: @waternetsu


                                         
 Bu arada kahvaltıya bizleri davet eden Waternet su arıtma sistemini Etiler Müzik Okulunda kullanıyoruz ve çok memnunuz.Sizlerede şiddetle tavsiye ederim.Suyun tadı harika.
Waternet Su Hizmetleri A.Ş., 2012 yılının sonunda sağlıklı yaşamın temel gerekliliklerinden biri olan sağlıklı suyu en güvenilir ve kolay şekilde tüketici ile buluşturmak amacıyla kurulmuştur. ‘Taze İçme Suyuna Ulaşmanın En Kolay Yolu’ ilkesini benimseyen ve Türkiye’de su arıtımında abonelik dönemine öncülük eden Waternet, abonelerinin sağlıklı ve kaliteli suya kolayca ve zahmetsizce ulaşabilmeleri için en mükemmel hizmeti sunmaktadır. Waternet’in ters osmoz teknolojisiyle çalışan, rahat kullanımı ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken su arıtma cihazları, farklı mekânlar için tasarlanmış Set Altı, Set Üstü ve Sebil çeşitleriyle, güvenli ve sağlıklı suyu evlere ve iş yerlerine getirir. Waternet’in sunduğu mükemmel hizmet kalitesi, filtre değişimleri, periyodik cihaz temizliği ve bakımı için ekstra para ödemeden güvenle su içebilmesini amaçlamaktadır. Ayrıca cihazlarda oluşabilecek her türlü teknik aksaklıkta sınırsız teknik destek ve ürün garantisi de Waternet tarafından sağlanır. Sağlıklı suyun insan hayatındaki önemi konusunda tüketicilerde bir bilinç oluşturmayı amaçlayan Waternet, kısa sürede büyük ilgi gören hizmetlerini daha da geniş kitlelere ulaştırma hedefi ile yoluna devam etmektedir.
 
  Bu güzel günün sonunda bizi koca bir torba hediye ile evimiZe yollayan markalara da teşekkürü borç biliyorum :)) 
Mycey.com  instagram: @mycey Facebook.com/mycey
Edukids.com.tr instagram: @edukidstr  Facebook.com/EdukidsTR
 
Canımm hassasannem seni çok ama çok seviyorum.Yolun açık olsun..
Kucak dolusu sevgilerimle..
@muzisyenanne
Ahu Kahraman Yıldırım
www.etilermuzikokulu.com

Ece Kumkale
HASSAS ANNE Etkinlik ve Gelişim Merkezi
Çitlenbik Mahallesi 9. Cadde Garanti Koza Evleri No:13 Zekeriyaköy, Sarıyer







Müthiş bir bahçee

İstanbul'da blogger aramayın hepsi burada :))
Süslü Yeşim Mutlu :) 
En hassas hediyeyi tabiki Ece hazırlar :)
Çayır çimen gördük yerlerde süründük :)
Ben bu duyusal oda işini çok yalnış anladım:)))

Hep mutlu ol canım..

1 yorum:

  1. Canım arkadaşım benim çok teşekkürler İyi ki geldin öpüyorum Ece

    YanıtlaSil